Amazon doe je met Nam

Met meer dan 10 jaar e-commerce ervaring…

Na een half jaar bij een webbureau stage te hebben gelopen was ik vastberaden om het nog beter te doen en begon ik 2004 voor mij zelf. Als webdesigner ben ik verantwoordelijk geweest voor zowel de MKB als grote bedrijven zoals Rabobank, Hogeschool van Amsterdam en Fatboy.

Vanaf 2006 besloten Dexport en ik de handen ineen te slaan. Sindsdien hebben wij samen honderden internationale websites gelanceerd. In 2010 ging ik een nieuwe uitdaging aan om als projectmanager bij Dexport aan de slag te gaan. Doordat ik dagelijks nauw samenwerkte met marketeers ontstond er een passie voor online marketing. Ik was verantwoordelijk voor een team van +/- 15 Duitse marketeers bij Dexport.

Begin 2012 ben ik mij gaan verdiepen in Amazon en heb ik mij ontwikkeld tot een van de weinige Amazon-consultants in Nederland. Sindsdien heb ik tientallen bedrijven ondersteund bij het opzetten van het account, het beheren van marketing campagnes op Amazon en het geven van workshops. In 2020 heb ik besloten om mij volledig te richten op ProfitWiser.

In 10 jaar meer dan

0
Designs
0
Websites
0
Happy klanten
0
Amazon klanten